Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig door voordat u deze website.
Door het gebruik van deze website, inclusief de aankoop van producten uit deze website, of door te klikken op een doos die staat dat u accepteren of akkoord met deze voorwaarden, verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden, kan je gewoon laat deze website.
1. Scope
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruik van onze website en de aankoop van producten via de website. Door uw gebruik van onze website of de aankoop van producten via de website, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Door het gebruik van onze website of de aankoop van producten via onze website, gaat u ermee akkoord dat de overeenkomsten, aankondigingen, bekendmakingen die onze website biedt en levert elektronisch voldoen aan alle wettelijke eisen dat dergelijke overeenkomsten, aankondigingen, bekendmakingen schriftelijk worden ingediend.
2. bestellingen
Door de aankoop van een product met behulp van onze website, die u vertegenwoordigt op onze website dat u een volwassene en dat je bevoegd bent om de aankoop te doen. Wanneer u onze website gebruikt, bent u verantwoordelijk voor het handhaven van de geheimhouding van uw login gegevens.
3. Voorbehouden en excepties
Producten en prijzen op deze website zijn geen aanbod om goederen te verkopen - ze zijn advertenties om aanbiedingen te ontvangen. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving en bestellingen moet mogelijk worden gewijzigd of geannuleerd nadat ze via de website is ingediend. onze website kan hebben om contact met klanten over prijswijzigingen of beschikbaarheid problemen na bestelling is ingediend.
onze website behoudt zich het recht voor om de prijzen en beschrijvingen van producten die worden aangeboden op de website te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. onze website is bedoeld om altijd de meest accurate informatie, maar productbeschrijving onnauwkeurigheden, typografische fouten en de prijsstelling fouten kan voorkomen presenteren. Dergelijke fouten gevonden in het product specificaties en prijzen worden gecorrigeerd wanneer ontdekt.
In dergelijke gevallen, onze website behoudt zich het recht voor om gepresenteerde producten in te trekken en te annuleren of bestellingen die producten met onjuiste aanduidingen of prijs inbegrepen wijzigen. Als er een fout in de prijsvorming wordt ontdekt nadat een bestelling is ingediend, zal onze website proberen om contact op met de klant over de bestelling.
beschikbaarheid 4. Product
onze website probeert om de juiste beschikbaarheid van alle producten te presenteren, maar een fout kan soms voorkomen. Moet bestelde product niet beschikbaar zijn, zal onze website proberen om contact op met de klant en de bestelling te wijzigen of de bestelling te annuleren en de afgifte van een passende terugbetaling.
5. Levering en eigendomsvoorbehoud
Bestelde producten worden geleverd aan de ingediende bij het plaatsen van de bestelling, hetzij via EMS of DHL adres. U stemt ermee in dat de producten besteld en verstuurd naar je blijven eigendom van onze website tot de volledige betaling is ontvangen.
Terug